Urda, dovlecel si … cuptor

Datorita unor conditii independente de vointa mea, trebuie sa gatesc fara carne si gustos. Asa ca m-am apucat sa inventez. Una dintre inventii este asa:

800g urda bine stoarsa, 3 dovlecei, 6 oua, marar, sare piper, cascaval ras, 2-3 linguri de smintina adevarata.

Dovleceii ii oparesc dupa ce i-am taiat cubulete.

Urda o amestec cu 4 oua, mararul si la urma adaug dovleceii opariti si scursi.

Pun totul intr-un vas de Jena uns cu ulei, netezesc cu grija cu furculita. Dau la cuptor (180-200 grade C, 35-40 min, adica pina se rumeneste). Cind s-a rumenit adaug deasupra cele doua oua ramase batute bine si amestecatre cu 2-3 linguri de smintina. Adaug cascaval ras deasupra si mai las la cuptor 5 minute maximum.

Succes grantat. Maninca toata lumea fara probleme.

Am incercat cu binza de vaci (tafaraga) nu iese la fel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: