Supa crema de ciuperci

La fel ca mai ‘nainte, in loc sa ma apuc de treburi serioase imi vine mai usor sa ma apuc de altele, cum ar fi supa asta pasata cu cuiperci pe care am gustat-o prima data in Belgia pe cind imi era foame…

Se iau 500-600 de grame de ciuperci care se pun la fiert cu 4 litri de apa, o ceapa mare si cam o jumatate de kilogram de pulpe superioare. Se lasa destul de mult ca ceapa sa se topeasca, aproape, iar carnea sa se fragezeasca foaaarte bine. Intre timp, apa care se evapora se inlocuieste. Cind totul este foarte bine fiert se paseaza, se mai adauga putin piper (nu mult citeva graunte ca sa se schimbe foarte putin aroma ) si gata. Asta e supa.

Se poate servi cu smintina si crutoane.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: