Lovitura de stat sau revolutie

Lovitura de stat, dupa parerea mea.

In care nu trebuia sa moara nici o pisica, cum bine spunea un intelept al familiei mele.

Mi-a revenit gindul acesta din doua motive. Primul: interviul de ieri al Mihaelei Ceausecu. Al doilea: evenimentele din Egipt. Pentru cine are ochi de vazut, acestea sint copiate la indigo dupa ce s-a intimplat in R in 89. Oare scenaristii lumii acesteia nu mai au si alte variante si se compromit repetind acelasi scenariu peste tot ?

Ma mira ca nimeni nu spune asta in gura mare. Toata mass-media mondiala  „democrata” si „independenta” repeta a papagal aceleasi asertiuni idioate…

Mai urmaeza sa le transmita si sloganul „Ole, Ole, Mubarak nu mai e!”, tradus in araba, evident. Dar in imbecilitatea lor, este posibil sa-l dea in romaneste. Ce m-ar distra !

Anunțuri

3 Responses to Lovitura de stat sau revolutie

 1. nelucraciun spune:

  N-aş băga mâna în foc pentru nici una dintre variante. Atâta ştiu: în 17, în 20, 21 şi 22, când am fost în piaţa operei timişorene, nu mirosea deloc a lovitură de stat. Au dreptate cei care afirmă că revoluţia a fost confiscată. Primele focuri ale „teroriştilor” marchează, cred eu, începutul loviturii de stat. Oamenii s-au lăsat înşelaţi de TVR liberă care a proclamat victoria revoluţiei şi au părăsit străzile înainte de vreme. Sunt unele realizări incontestabile dar şi prea multe dezamăgiri…

 2. geomarz spune:

  Si eu am fost prin piete, pe la televizune si prin alte parti, dar la Bucuresti. Aici, era evident ca este vorba de o insecnare. Numai ca trebuia sa sti sa citesti. La vremea aceea, nu stiam.

 3. geomarz spune:

  La capitolul „realizari” nu as baga prea multe.Bate un asemnea vint de disperare pe aici ca parca nici nu se vede capitolul.
  „Dezamadiri” nic aste nu ar fi cine stie ce. „Nenorociri” insa, cit cuprinde. Cea mai mare fiind DISTRUGEREA in totalitate a Romaniei: morala, economie (industrie agricultura, comert aberant, finante aberante), cultura, arta, bun-simt… Parca fiecare roman a devenit un ilegalist care se ascunde pentru a-si pastra identitatea de roman.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: