Chiombaliul de la FMI si statistica…

„Domnul” acela de la FMI cu fata boccie si ochii sasii, adevaratul conducator al Romaniei acutale a venit sin nou sa de indicatii. Mai ceva ca Ceausescu. Ceausescu dadea indicatii pentru binele romanilor. Imbecilul chiombaliu da indicatii pentru binele unor boi, detinatorii FMI.

Si ce a gasit dinsul sa ceara?

Sa se puna lacat pe minele de carbuni ale Romaniei (cela citeva care au supravietuit dementei distructive a ultimilor 20 de ani), acum cind se REVINE la carbune ca susrsa de energie… ecologica.

Si, cu ocazia asta am aflat ca OFICIAL in Valea Jiului somajuj este de 3 (trei)%. Asta spune Institutul National de Statitica. Si aceasta cifra este vehiculata de alti boi, ca mi bine nu le-oi zice. In realitate, in Vale, intre 60 si 70% din persoanele apte de munca NU au de lucru.

Si a mai cerut chiombaliul ceva. Toate contractele de munca pe termen nedeterminat sa fie transformate in contracte pe termen limmitat (5 ani). Sa te tii atunci stabilitate economica…

Nu stiu ce va mai ramine de facut. Noi, astia de peste 50 de ani sa ne punem strangul de git (este mai ieftin decit alte metode si mai curat) iar tinerii sa plece in bejanie sa slugareasca prin cele strainataturi. Iar dictonul „Frumoasa tara, pacat ca este locuita” isi va avea, in sfirsit, rezolvarea. Tara cea frumoasa NU va mi fi locuita…

Anunțuri

3 Responses to Chiombaliul de la FMI si statistica…

 1. nelucraciun spune:

  „Tara cea frumoasa NU va mi fi locuita…”
  Mărturisesc că nu mă aşteptam să spuneţi dvs. asta!

 2. geomarz spune:

  Dmneavoastra nu credeti ca in spre acset tel maret se indreapta Romania acutala ferm condusa de cirmaci destoinci ?
  Nu este dorinta mea, evident ! Este a altora !

  • nelucraciun spune:

   Din contră, eu am scris asta pe toate gardurile (pardon, blogurile). Pe dvs. vă vedeam un pic prea optimistă…Sunt ferm convins că ne îndreptăm spre pustiirea ţării…Un viitor preşedinte va fi un Escu fără de popor!
   Doar măsuri radicale luate de partenerii noştri euro-atlantici ar mai putea stavili dezastrul. Pentru că, dintre ai noştri, nici unul nu mai are credibilitate. Fiecare îşi urmăreşte doar propriile interese, mai mult sau mai puţin mărunte, chiar dacă ţara se duce pe râpă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: