Chiombaliul de la FMI alias Jeffrey Franks

Numele sau nu-l stiu. L-am luat cu copy oaste de prin vecini.  Frumusetea zimbetului sau de sarpe boa poate fi admirata la Resboiu.

De ce scriu acum.

Pentru ca m-a iritat la culme aparitia sa prin meleagurile mioritice.

Romania nu  mai este condusa de romani ci de niste neispraviti si neavaniti de la FMI si BM. Interesale poporului roman nu mai exista. Politica Romaniei este hotarita de cele doua institutii mondiale mentionate si aplicata cu maximum de obedineta de imbecilii locali denumiti popos, politicieni.

Am facut iarasi  un calcul. De la evenimentele din decembrie 1989 au trecut 20 de ani. M-am dus cu gindul la 20 de ani de la instaurarea „comunismului” adica la 1965.

In 1965 armata de ocupatie sovietica fusese deja retrasa prin pozitia fema a politicienilor acelor vremuri. Romania incepea sa-si faca politica proprie si sa ia avint economic. Acum, abia incepem sa vedem fundul abisului economic in care ne afundam. Nici nu  se pune problema rederesarii. Nivelul de viata mostenit de acu’ 20 de ani devine din ce in ce mai precar, la nivelul omului de rind, nu ma refer la imbecilii (imi pare rau alt epitet nu li se potriveste) care s-au catarat in frunte bucatelor.  Salariile scad, preturile cresc, bunurile detinute de oameni devin dei ce in ce mai reduse. Salariile abia ajung de la o luna la alta. MILIOANE de romani traiesc de la o zi la alta fara un venit stabil. Se vorbeste cu nonslanta si cretinitate senina despre lena roamnilor care nu vor sa munceasca. Romanii NU AU unde sa munceasca. Ultimile legi care aplicau ultimile directive de la FMI si BM au facut sa dispara zeci de mii de firme mici si mijlocii si implicit citeva sute de mii de locuri de munca.  Mai multe milioane de oameni au ramas fara venituri stabile.

Tinerii termina studii superioare si nu au nici un viitor in aceasta tara. Multi aleg sa plece, dar nu toti au dispozitia aceasta. Nici structura adecvata. Nici dorinta de a deveni slugi intr-o tara straina.

In acest timp, o slaehta de tilhari fura inclusiv din fondurile europene si-si dau lor si familiilor lor bani furati sub forma de slarii legale (a se vedea cazul ministrului de la Munca cu nevasta cu 8 400 lei pe luna din fonduri europene)…

Cum sa nu-mi amintesc cu nostalgie de 1968 cind Romania era singura tara membra a tratatului dela Varsovia care NU a participat la invazia Cehoslovaciei (intre timp, Cehoslaovacia a murit de moarte buna, adica democratica…)

Cum sa nu-mi amintesc de constructia soselei de pe malul sting al Dunarii la Cazane si asfaltarea intregii retele de sosele pe care circulam si acum? Cum sa nu-mi amintesc de cea mai lunga (si acum) autostrada a tarii si sa nu ma oripilez de incapacitatea ultimilr 20 de ani de a construi inca 100 de km de auostrada? Atunci cind in tarile vecine s-au cosntruit in mai putin de 10 ani mii de kilometri?

Cum sa nu-mi amintesc de construirea statiunilor de pe tarmul Marii Negre pe care le exploateaza acum niste neaveniti nespalati care au neobrazarea de nu investi nimic in nimic ?

Si cum sa nu ma uit cu ura la monstrul acela pe care-l vedeti la Resboiu.

Admirati-l!

Admirati-i zimbetul de falsitate extema si ochii ascunsi in grasimea aia unsuroasa. Cred ca este cel mai nesimtit, mai idiot si mai veros dintre colegii lui. De aceea i s-a dat pe mina Romania si poporul ei. Adica pe mine si familia mea. Spre exterminare.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: