Tirsteti inutile

Azi este 2 mai.

Ieri a fost 1 mai.

Tota ziua am fost bombardati cu tigani chefuind prin cimitire. Ieri, duminica, 1 Mai, era si Duminca Tomii zi in care dragii nostri minoritari o folsesc pentru a face praznice (pe post de pomeni) la capul mortilor lor, in cimitire. De unde se trage obiceiul, eu, cel putin nu stiu. Dupa reactia din mass media, pare sa nu fie crestin. Impresia a fost mizerabila.  Chefuri in cimitire cu gratare si manele puse la maximum. De parca cimitirele le-ar fi apartinut numai lor. Mortii nostri nu contau.

A doua tema de baza, care se potrivea de minune cu prima, beatificarea (ultimul pas spre canonizare) a lui Karol Jozef Wojtyla cunocut ca Papa Ioan Paul al doilea. De asemenea, exploatata pina la saturatie. Intre timp, cum niste afurisiti de tigani din Viena s-au gasit sa se apuce de gratar intr-un parc dupa care s-au pus sa se bata, au batut si toate tembeliziunile locale moneda pe asta. Peste tot, dragii de ei erau prezentati ca niste, evident, romani… Nici o dezminitire pe nicaieri…

Si ca totul sa fie perfect, in dimineata asta s-a anuntat de catre bravul presedinte Obama asasinarea, undeva IN Pakistan, a lui Osama Bin Laden. Dupa care, o sleahta de handicapati s-au dat in barci in fata Casei Albe dansind si zbierind ca imbecilii de fericire. Tema a fost reluata, tot evident, da TOATE tembeliziunile romanesti cu aceeasi nota triumfalista. De parca asasinarea unui om ar putea fi vreodata prilej de bucurie mondiala.

Cit de tare s-a imbecilizat aceasta lume si cit de tare s-au ticalosit locuitorii celei mai „civilizate”  tari din lume…

Multumesc, Natura, ca drumul meu pe acest pamint se apropie de sfirsit. Regret ca am lasat in urma copii care sa suporte ticalosirea pe mai departe a lumii din jurul lor.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: