Domnul Strauss-Kahn…

M-am tot intrebat ce s-a intimplat cu acest personaj.

De cind Fratele mai mare de peste marea balta le are pe astea cu bunul simt si cu apararea fiintelor oropsite. O amarita de camerista agresata sau nu de un mare mahar a devenit peste noapte printesa din trunul de fildes a carei onoare este aprata de cavalerul in zale calare pe calul cel alb. Banii, pozitia sociala, fucntia politica si cea in FMI nu l-au intimidat pe calvaler care a scos rpede spada in zornaitul armurii si si-a pus pieptul pavaza in fata nemernicului…

Niste menestreli incepura a zice o cintare cum ca un oarecare evreu ungur naturaliazat in Franta, temindu-se pentru viitorul pozitiei sale ar fi personajul acuns in spatele taraseniei. Nu prea se legau lucrurile.

Un alt menesterl, ceva cam peltic, zise ceva mai plauzibil. Totul fu o cursa intinsa de insusi Fratele cel mare personjului cu pricina… Asta merge… Dar, de ce ?

Iata de ce.

Maharul respectiv de care nu mi-e mila de loc, sa nu ma intelegeti gresit, deci maharul a facut prostia de a se crede prea mare si tare si s-a pus de debita niste bazaconii, ca prostii nu prea sint, despre moneda fratelui acesta mai mare. Ca treburile cu moneda erau corecte din toate prunctele devedere, se vede treaba ca l-a cam suparat pe aceste frate de care va spusei. Si, cum acest frate are niste talente particulare in scenarii fantasmagorice dar si calitati particulare in traducerea lor in viata, iata ca ne aleseram cu un circ care jigneste inteligenta chiar si a unui detinator de QI sub 50. In ceea ce ma priveste am pretenti ca beneficiez de ceva peste 75. Ca urmare, ofensa mi se pare evidenta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: