Romania 1989, Romania 2011

Popa cel nesuferit, cel care cica ar fi fost cauza razmeritei din Timisoara dec. 1989 a venit cu una gogonata. Sa deschida o reprezentanta pentru Tinutul Secuiesc la fratii bruxelezi. Pentru ca pe vremea Unio Trio Nationum (1437) ar fi fost ceva care sa semene cu aceasta aranjare teritoriala si care avea acest nume.

In virtutea acestui fapt, popa cel afurisit platit de poporul roman s-a apucat sa-i reprezinte la centru NUMAI pe ungurii (sau ce-or fi ei) din centrul tarii… Pentru orice imbecil, mai putin pentru imbecilii de la putere, asta miroase a inceput de dezmembrare a teritoriului Statului Suveran Roman.

Asta imi aminteste de inceputul anului 1990 cind un nene mi-a spus ca la razmerita din dec. 89 deja se pusese pe tapet preluarea Adealului de catre unguri. Preluare care nu a fost realizata atunci si care, mi se parea mie, ca nu mai este de actualitate… Uite, ca nu este asa. Ungurii nu iarta nimic. Mai ales ca au fost o mare putere in zona aceasta…

Va fi interesant de urmarit evolutia in timp a fenomenului… 😆

PS.

Uitam. Asta se adauga la reducerea drastica a numarului populatiei din Romania. In ultimii 20 de ani diferenta dintre nasteri si decese este de 1 000 000 de indivizi. Adica s-au nascut cu un milion mai putin decit decedatii. Daca se pune la socoteala si emigrarea masiva, eu estimez ca actuala populatie este mai mica de 17-18 milioane.

Ce sciam eu mai prin alte parti ?

Suprimarea fizica a poporului roman.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: