Nu numai ca fac foaia cu untura amestecata cu unt, dar in umplutura am inceput sa pun si carne de porc…
La gust, nu sint plingeri, numai la nume…
Anunțuri
Nu numai ca fac foaia cu untura amestecata cu unt, dar in umplutura am inceput sa pun si carne de porc…
La gust, nu sint plingeri, numai la nume…
This entry was posted on Joi, 4 August 2011 at 4:51 pm and is filed under libaneza.... You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
tatiana pe De ce nu se incheaga laptele d… | |
geomarz pe Profesorul Mihail Anton | |
geomarz pe Profesorul Mihail Anton | |
geomarz pe Profesorul Mihail Anton | |
A fost odată pe Profesorul Mihail Anton | |
Luiza pe Profesorul Mihail Anton | |
Ioana Cajal pe Cum se produce urda… | |
Gabriel Marius pe Cum se produce urda… | |
Catalin pe Cum se produce urda… | |
Catalin pe Cum se produce urda… |