Tragedia Nastase

La inceput mi sa- parut numai circ de proasta calitate. Niste sacali (jurnalistii lui peste prajit) pindeau in fata vilei din Zambaccian. Singurul lucru pe care-l puteau spune a fost ca fiul cel mare al fostului premier s-a tot fitit cu masina in dupa amiaza aceasta. Pe urma a venit masina care trebuia sa-l duca in arest fix in seara asta la miezul noptii, pe urma a venit o ambulanta si si-au dat cu parerea inteligant ca doamna s-a socat. Pe urma a plecat masina goala si pe urma a inceput sa se vehiculeze ideea tentativei de sinucidere.
Niste imbecili s-au ingramadit in jurul ambulantei si IN ambulanta sa filmeze ce! (Daca eram eu in ambulanta aceea, le ruperam miinile cu usa culisanta a ambulantei si le saprgeam cmerele ale de multe mii de euro. In ambulanta nu aveau ce cauta. Acolo este vorba de viata si moartea unui om nu de circul lor infect. Din nefericire, din moarte nu se mai intoarce nimeni. La fel de imbecil s-au purtat si la sosirea la Urgenta unde nu-i lasau pe brancardieri sa tranporte brancardul catre UPU pentru cele citeva imagini de cretini pe care tineu ei cu tot dinadinsul sa le transmita.) Un om distrus care la limita dintre viata si moarte incercase sa scape de sacalii care-l asteptau afara. De nesimtitii care tranforma viata intr-un circ mediatizat. De hienele care-si imagineaza ca imbecilitatea lor este etalonul vietii noastre a tuturor.
O gisca si-a dat mai apoi cu parerea ca omul acela s-a speriat cin au venit politistii sa-l urce in duba si pentru ca tot avea un pistol in mina si-a tras un glont in git.
Un alt tembel isi dadea cu parerea ca omul de pe brancardul acela este viu si si-a legat la git fularul ca sa-si opreasca singerare.
Circ mediatic de extrem de proasta calitate. Facut de niste imbesili care habar nu au pe ce lume traim noi, cei carora ne vind gogosile lor umflate si imputite.
Imi pare rau ca am ajuns sa scriu asemenea cuvinte. Dar le merita din plin.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: