De mult prea multa vreme

De mult prea multa vreme se bat cei din fruntea statului pentru scaun. Scaunul prezidential. Vechiul ocupant nu se da dus, noul isi da silinta sa se aseze cit mai temeinic.
Nici unul dintre ei si cei care-i sustin nu-si bat capul cu problemele concrete si urgente ale acestei tari. Seceta face ravagii iar in iarna care vine griul va deveni atit de scump incit unii nu-si vor mai permite o piine. Industria este pe moarte si ce a mai ramas din ea, recte Hidroelectrica, Cuprumin, urmeaza a fi date pe degeaba nu se stie cui.
Cea mai aberanta lege a sanatatii a fost pus ”in discutie publica” si nu o discuta nimeni iar sanatatea romanilor va ajunge pe mina unor straini pe care ii doare in papuci de noi, invtamintul, de asemeni a fost falimentat si, cel mai jalnic, se dau bani la UE (cotizatie de MILIARDE de euro) din care nu se recupereaza NIMIC.
Si ce gasesc de facut niste imbecili cu nume diferit, da tot imbecili se numesc (basescu, ponta, antonescu, anastase, blaga, udrea,…) sa se certe, sa se pirasca unii pe altii la Inalta poarta iar Inalta poarta brademburgica s-a gasit sa faca cu degetul romanilor… si nu vede ca jefuieste cu nesimtire tot acest popor amarit.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: