Despre referendum

30 iulie. A doua zi dupa referensum-ul CISTIGAT prin NEprezentare de catre base si ai lui. Cu ajutorul ungurilor.
Eu si ai mei am fost la vot. Ce am votat este treaba noastra. Nu despre asta vreau sa scriu. Despre neprezentare vreau sa scriu.
Unchiul Fanel din Brasov (88 de ani) care a trait pe viu ocuparea Ardealului de hortisti si de la care am aflat cum li se turna pe git soldatilor romani capturati de POPULATIA maghiara ulei incins, a sunat in Regat sa ne indemne sa NU mergem la vot.
Unchiul Fanel, ca multi alti ardeleni, au facut jocul sugerat de base si de orban. Nevalidarea referensumului prin neparticipare. Mi se pare halucinanat.
Ca si bucuria fetida a stafului lui base cu bretonata de macovei, Buldogul si imbecilul ala care a vindut unui boschetar o afacere cu citeva milioane de euro datorie ca sa evite taxele platibile catre stat. Boschetarul, evident, a disparut de mult in neant. Domnul a scapt de amenzi iar la bugetul statului nu s-au colectat taxele aferente. In schimb, sub obalduirea PDL, base, merkel si barosso, pensionarii romani cu 150 E pensie platesc luna de luna miseliile acestui personaj.
Mare dovada de etica si morala din partea unor indivizi care se vor respectati.
Mi-e si sila sa mai continui.
Nici macar nu ma trage ata sa corectez greseleile de tastare.

Reclame

One Response to Despre referendum

  1. dieta spune:

    Dle reporter” foarte special”, daca legea de desfasurare a referendumului spune ca, cvorumul este asigurat doar de cetatenii cu domiciliul stabil in romania, de ce doresti tu ca cvorumul sa fie conform legii de alegere a presedintelui? acum n-au fost alegeri, ci referendum. apoi, ce tot se amesteca jidanul asta de ambasador al sua in treburile noastre? suntem colonie si noi nu stim? ne-a vandut basescu? intr-o tara normala ambasadorul impostor trebuia chemat la min. externe si sa-l puna la punct, dar bebelusului ponta au inceput sa-i tremure nu numai genunchii, ci si chilotii. ursita grea, blesteme mari pt tara asta, unii nu vor sa plece, desi au secatuit tara si traseaza curtii constitutionale modul de solutionare a referendumului, asa cum le convine lor, iar altii conduc tara in genunchi, implecindu-se la fiecare pas. noi si votul nostru nu mai conteaza in marile lor interese. umilitor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: