Yang Roui

Are cinci ani si putin. Este chinez nascut in Bucuresti, sectorul 1. L-am cunoscut acum citeva zile in aceleasi imprejurari in care am cunoscut si un baitel blond din provincia noastra autuhtona.
Roui a venti cu mama si tata. Celalat cu mam-mar, maimta, tanti mita si nu mai stiu cine.
Amidoi aveau sa ramina fara amigdale.
Blondul nostru a inceput sa urle si sa zbere la liber nici una dintre minciunile noastre obisnuite nu a prins: mergem cu naveta spatiale, umflam balonul, punem abtibilduri… Nimic. A urlat a adormit s-a trezit si air a urlat ca o fiara injughiata.
Mam-mare, maita si tanti mita s-au emotionat. Una a inceput sa plinga a doua a certat-o pe prima, prima s-a stropsit la a doua iar peste toate se auzeau chiotele blondului.
Roui a dat s-ai curga o lacramioara in timp ca mama ii tinea mina sa nu o traga la prinsul venei si-i spunea ”Esti daori, daori…” soptit cu o voce blinda si calma (daori inseamna barbat curajos). Ruoi nu a tras minuta si totul a decurs cit se poate de bine. A adormit, s-a trezit mama i-a spus si de data aceasta ”esti daori” tata l-a luat in brate de pe brancard i s-a spus sa se aseze pe o parte si sa mai doarma ceva. S-a intors si a spus ceva mamei care a continuat sa-l linisteasca cu vocea ei calma si blinda soptita.
Mie mi-au dat lacrimile si am plecat.
Imi doresc sa-l mai vad pe Roui si pa tatal sau si pe mama sa, dar ma indoiesc ca viata ne va mai intersecta vreodata caile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: