Aspazia

Ma gindeam sa scriu neaparat despre aceasta doamna. O femeie care a anulat vointa a 7,5 milioane de romani. Ce este de scris, in afara ca este o rusine. Si ea si ceilalti 5 indivizi ale caror nume nici nu le stiu. Unul este Zagrean pe ceilalti nu-i stiu si nici nu merita sa le caut numele.
O analiza interesanta a lui Ciutacu aici.
Si imi amintesc de Crinut care a spus ca cel mai tare se teme de concurentul la Presedentia Romaniei numit departamentul de politica externa al SUA.
Niciodata nu mi-au placut amerlocii astia …
De la inceputul istoriei lor au fost o sleahta de mojic, cel putin la nivel politic. Oamenii de rind, fiecare in parte poate ca nu sint. Dar politicienii sint o mare pacoste planetara. Pina in 1960 in marea democratie de dincolo de balta FUNCTIONA aparthaidul. Pe vremea cind in Romania aveau acces la orice TOTI cetatenii, in marea democratie de care vorbesc, NUMAI albii aveau drepturi. Din treizeci si ceva CONTINUA un experiment sinistru: NETRATAREA sifilisului (lotul martor fusese alcatuit numai din negri) cu penicilina ca sa se vada daca penicilina este buna. Ultimii sifilitici netratati (negri, evident) au murit tirziu al naibii, prin saptezeci si ceva. Iar Mengele fusese condamnat deja in procesul strict politic de la Nurenberg.
Mi-e greata de veremurile pe care am ajuns sa le traiesc.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: