Un nou film romanesc premiat sau cum isi batjocoresc romanii propria tara

Zilele aste, un alt film romanesc a fost premiat. Numele lui este ciudat. Ceva de genul „Problema copilului”. Nici nu merita sa i se retina numele, caci, altfel as fi cautat numele corect prin ciberspatiu. Face parte din seria „Dincolo de dealuri” si „Un an o zi, o saptamina” sau cum s-o mai fi numind.
Premiul a venit de la festivalul Ursul de aur sa de ce-o mai fi ursul acesta. Festivalul avind ca scop declarat premierea filmelor care-si batjocoresc cel mai tare tara si poporul si fiind destinat NUMAI fostelor tari socialiste. Ceilalt, nu permit asa ceva.
Ei, dintre respectivii zanateci, noi, romanii, sintem cei mai demni de mila, adica de premii. Nici macar fostii jugoslavi nu ne depasesc. Au luat numai premiul 2.
Despre ce este vorba in filmul cu prcina? Cum parintii locali sint numai niste retardati care nu-si lasa mult prea dotatii copii sa-si traiasca viata asa cum le se nazare. Totul ar fi cum ar fi, numai ca nu s-a pierdut de fel ocazia sa se arata SI nesfirsita coruptie din Tara lui Papura Voda, evident. De parca coruptia a fsot inventata in Romania si tiganii discriminati (recunsc ca sint deiscriminati, dar POZITV) care sint niste sfintisori ar fi numai si numai problema romaneasca (ei au mincat lebedele nemtilor trimisi special de romani acolo si ii fura pe englezi, de asemeni, in calitatea lor de coloana a V-a a statului roman).
Si ca totul sa fie perfect, regizorul cel premiat pentru nespusa lui calitate de a produce filmul cu pricina, este neamt. Un coetnic de-al uneia care a primit chiar premiul nobel pentru abilitatea de care a dat dovada in discreditarea la nivel mondial a tarii care a tolerat-o si in care s-a nascut. Uneia de-i zice Herta Muler (mai bine ii zicea Herta cea rea).

Anunțuri

One Response to Un nou film romanesc premiat sau cum isi batjocoresc romanii propria tara

  1. Translucid spune:

    Asta se numeste adaptare la teoria critica, lucratura globalista ( negi orice de dragul negarii), este in mare voga si are din ce in ce mai multi prozeliti.Suntem incurajati sa o facem, altii isi rad in pumni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: