Isteria carnii de cal

Englezii iubesc caii. De aceea, englezii NU maninca carne de cal.
Noi, romanii, nu sintem englezi. Nici mongolii, de altfel. Mongolii maninca sigur, lapte de iapa. Nu stiu daca maninca is carne de cal. Romanii nu maninca obisnuit, dar, uneori, da. In alte parti ale lumii, carnea de cal este o delicatesa.
Recent, marele Albion a fost pacalit, in nus-ce produse cu carne tocata s-a gasit ADN de cal. De la ce o fi provenit ADN-ul nu se spune. Caci, daca in loc de carne tocata de pasare se face o pasta din piei si deseuri de pasare, ADN-ul de pasare este prezent. Asa se intimpla si cu cremvurstii, pateul, chiftelutele sau produsele declarate din pasare, sint din subproduse. Sau pastrama de pasare este umflata cu apa si gelatina de alta sursa. Poate ar fi bine sa se caute in produsele declarate de orice ADN de vaca (de la vaca nebuna). Gurile rele spun ca dintr-un kilogram de orice carne ies patru de mezel. Cum s-o face? prin adausuri din altele, de exemplu gelatina din oasele vacii nebune… Ca au ajuns sa lege si iauruturile cu gelatina. Mai ales cei dela Danone.
Dar dinsii, nu, carnea de cal si carnea de cal.
Carnea de cal NU este toxica. Sint populatii intregi care o maninca. In Romania s-a mincat multa carne de cal dupa colectivizare. Caii de la reforma au ajuns atunci in abatoare. S-au facut mezeluri de iesise un banc:
Salam din cal si pui. Se pune un cal si un pui, un cal un pui…
Prietenii nostri, romii (adica tiganii) cei discriminati (dar pozitiv) si care nu au nici un fel de resptec fata de populatia majoritara s-au apucat de negutatorie cu carne. De cal pe care o dau drept carne de vaca. Capetele si copitele, care-i pot da de gol, in imensa lor inteligenta, le arunca alandala pe unde da Dumnezeu sau indolenta lor.
Linga Galati, de vreo 3-4 zile s-a descoperit o groapa cu resturi de cai sacrificati. Ca resturile alea sint de ani buni de zile acolo, dasteptii din mass media n-au precizat (altfel cum ar mai fistirea bomba) si nici nu s-au intrebuat cum de a fost gasit depozitul doar de niste zile. Cu siguranta multa lume stia de el de ani buni.
Ultimul episod al dementei carnii de cal, identificarea ADN de cal in niste produse provenite din carene originara din Romania si ajunse la dragii nostir vecinei gretili… Ca ei nu stiau ce importa.
Si ultimul ultimul, de ieri, 1 martie, rusii au gasit ADN-ul buclucas in niste produse importate din Austria sau Elvetia… Daca ar fi din Elvetia, acolo se practica, inca, cresterea CIINILOR pentru sacrificare in scop ALIMENTAR. Este o veche practica lor intersiza prin lege de citeva zeci de ani, dar niciodata in totalitate abandaonata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: