Paul Lambrino, print de romania (sic)

Este nepotul lu Carol al doilea. Pe vremea cind Carol era tinar si ”lupta” in primul razboi fiind el incartiruit la Odesa, a sters-o de pe front (a dezertat) si s-a insurat in secret cu iubirea vietii lui de la vremea aceea, Zizi Lambrino. Rezultatul a fost un fiu, Mircea George Carol Lambrino. Mircea L, la rindul lui, a dus o viata destul de aventuroasa beneficiind de 3 (trei) neveste cu acte. Daca a avut si altele, habar nu am caci pe Google nu ne spune si nici nu prea-mi pasa. Primul fiu al lui Mircea Lambrino, din prima sa casatorie este Paul Lambrino care si-a luat titlul de ”print” de Romania. Atit de print ca s-a apucat sa ceara (si a si primit) posesiuni uriase din Romania. Ca i s-au dat, el nu este decit unul dintre tilharii care au jefuit dupa 89 Romania. Adevaratii vinovati sint politicienii romani, care, in loc sa-l trimita in origini, i-au satisfactu cererile.
Ce ma mira pe mine este, insa, urmatoarea situatie care NU este mentionata de nici unul dintre comentatori, chiar si de catre cei care sint ”anti”.
Cind Carol a plecat din Romania in 1940 si s-a aciuat in Portugalia impreuna cu Elena Lupescu, Carol a dus cu el o imensa avere pe care a lasat-o mostenire bastarzilor sai si NU fiului sau legitim, Mihai.
Dupa moartea precoce a lui Carol (1951, la numai 60 de ani) a avut loc un proces cu mare rasunet european la sfirsitul caruia Mihai a permis fratelui sau vitreg, bastardului, sa poarte titlul de print de Hohenzollern und Singmaringen… si aici vine dragalasenia, in schimbul unei sume de bani care, la vremea aceea mi se parea uriasa. O sa ma iertati daca nu o precizez, dar nu o mai tin minte. La virsta aceea (in 1960 aveam numai 7 ani) nici prin cap nu-mi trecea ca voi apuca intoarcerea rotii si personajul acela fantastic avea sa patrunda brutal in viata mea prin intoarcerea protipendadei ex-regale in tara mea, care, poarta inca titulatura de REPUBLICA.
Paul Lambrino este urmasul celui care si-a cumparat cu ceva maruntis titlul ”nobiliar”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: